– Aquest any no es realitzarà un sorteig, sinó que els grups vindran determinats, en la mesura del que sigui possible, per la proximitat geogràfic, per seguir les directrius de la SGEAF.

– Els calendaris es publicaran la setmana del 7 de setembre i seguiran una pauta diferent a l’habitual, amb els partits d’anada i tornada en dues setmanes seguides, per intentar evitar al màxim la propagació o difusió d’un possible contagi en un dels equips, sempre seguint els Protocols de la FCP.

– El sorteig de la Ok Lliga Plata es farà el proper 25 d’agost

Les competicions d’hoquei patins d’àmbit català de la temporada 2020-21 organitzades per la Federació Catalana de Patinatge, tant en categoria sènior com de base, començaran el cap de setmana del 26 i el 27 de setembre sempre que la situació per la pandèmia del Covid-19 i les autoritats sanitàries ho permetin, segons ha informat aquest dilluns el Comité Català d’Hoquei Patins per mitjà d’una circular.

Aquest any no es realitzarà un sorteig, sinó que els grups de la temporada 2020-21 vindran determinats -en la mesura del que sigui possible- per la proximitat geogràfica, per tal de seguir les directrius i requeriments de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF) i per les autoritats sanitàries per fer front a la crisi del Covid-19,
La publicació del calendari de totes les competicions d’àmbit català es farà durant la setmana del 7 de setembre,

Es seguirà una pauta diferent a l’habitual per evitar al màxim la propagació o difusió d’un possible contagi en un dels equips i sempresefuint els protocols de la Fecapa. D’aquesta manera, les lligues que es facin a doble volta disputaran el partit d’anada i el de tornada seguits afegint jornades de de descans i possible recuperació desprès dels dobles enfrontaments sempre que sigui possible per tal de poder aïllar de forma segura qualsevol possible contagi.

Pel que fa al 1r equip el sorteig de la Ok Lliga Plata es farà per part de la FEP el proper 25 d’agost a les 20:00 a les Caves Freixenet de St. Sadurní. La competició començarà el 10 d’octubre