Actes 50è Aniversari

El Clínic. Tot un èxit d’assistència

El passat 14 de maig es va celebrar al pavelló del Centre d’Esports Arenys de Munt el primer Clínic d’hoquei patins. L’esdeveniment estava emmarcat dintre de l’agenda d’activitats per a la commemoració del 50è aniversari d’hoquei al nostre poble.

Durant tot el matí del dissabte es van dur a terme un seguit d’activitats adreçades tant a pares com a jugadors i entrenadors de l’entitat. Cal destacar l’elevada assistència de jugadors d’hoquei base de casa nostra, a qui anava destinada la tecnificació de jugadors i porters.

Els nens que van assistir a la jornada van poder gaudir d’un entrenament de tecnificació per a jugadors amb en Jordi Camps com a entrenador principal a la pista interior del pavelló. El seleccionador català va poder comptar, d’altra banda, amb un bon grapat de voluntaris formats a casa que van contribuir a fer que els més petits passessin un matí d’hoquei molt engrescador i divertit mitjançant la pràctica d’activitats relacionades amb l’hoquei: circuits de cons, xuts i pràctica de tàctiques per als més grans. Així, entre els voluntaris, vam poder gaudir de la presència d’exjugadors, entrenadors i actuals jugadors d’OK Lliga, com Jordi Roca, Marc Roca, Toni Garcia, Gaspi Joseph, Joan Maria Dotras, tots sota l’atenta mirada d’entrenadors de la casa que no es van perdre ni un detall de la jornada.

D’altra banda, en Paco González, entrenador de porters i instigador dels centres de tecnificació de Catalunya a Reus, la Seu, Tordera i Sant Just, es va instal·lar amb els porters a la pista annexa i va comptar amb la presència de 12 nens que van passar-s’ho d’allò més bé fent exercicis en grup i rebent pilotes de la màquina llançadora. La dinàmica creada en l’entrenament va ser tan intensa que l’hora i mitja d’entrenament va passar volant, tant per als nens que en gaudien directament, com per als pares, que veien un entrenament completament diferent del que estan acostumats en els entrenaments més individualitzats que els nens duen a terme al club.

 

Un segon bloc de la jornada estava integrat per tres xerrades adreçades a pares i entrenadors. Abans de les tres primeres, però, en Paco González va iniciar la seva intervenció amb una petita xerrada sobre el paper del porter en l’equip i la incidència de pares i entrenadors al voltant de la seva figura. Així, les tres primeres ponències van tractar temes tan relacionats amb la pràctica de l’esport, i centrades en l’hoquei patins, com l’activitat física, la nutrició d’un esportista i la psicologia en l’esport. Totes les exposicions van ser aplaudides pel públic assistent per l’interès que van generar des del primer moment en pares i entrenadors. Els quatre ponents (Paco González, Albert Soler, Joan Majó i Noemí Dulsat) van entrar en matèria de seguida i van respondre als dubtes del públic.

Avui, una setmana després que tingués lloc el 1r clínic d’hoquei patins, la comissió organitzadora dels actes del 50è aniversari ens sentim satisfets del ressò que ha tingut, i està tenint, aquesta jornada educativa i de tecnificació adreçada a pares, entrenadors i jugadors del Centre d’Esports Arenys de Munt. Aquesta jornada no hauria estat possible sense la participació totalment desinteressada d’entrenadors i ponents, persones que senten l’hoquei i que l’han viscut i el viuen amb tanta passió que no han dubtat en cap moment a transmetre als assistents els valors i l’experiència que han viscut ells. Volem agrair sincerament la resposta del club veí d’Arenys de Mar per l’assistència de 15 jugadors, pares i entrenadors i per la seva intervenció en les xerrades. També volem agrair a totes les persones que han col·laborat activament en els entrenaments de tecnificació, ja siguin entrenadors d’altres clubs, exjugadors, jugadors d’OK Lliga i jugadors i entrenadors de la casa. Tot plegat ens dóna motius i força per continuar organitzant actes que puguin captar l’atenció i la presència de persones que viuen l’esport com nosaltres i fer més gran, així, el prestigi d’aquest club.

 

 

Comissió organitzadora

del 50è aniversari del CEAM


Felicitació copa Reina 2012

La Comissió per a la commemoració del 50è aniversari d’hoquei a Arenys de Munt vol transmetre a les fèmines de l’OK Lliga del Centre d’Esports Arenys de Munt la més sincera felicitació per haver aconseguit el subcampionat de la Copa de la Reina, celebrat a Gijón el cap de setmana del 12 i 13 de febrer del 2011.

L’experiència ha estat clau en aquest campionat i heu deixat una empremta que esperem que perduri per molt de temps en l’hoquei femení.

 

Moltes felicitats!


Torneig de les estrelles 2 de gener


Partits d’exhibició


Acte social i popular


L’ACTE INSTITUCIONAL PER m1tv


Actes d’obertura commemoració 50 anys


Partit commemoratiu 50è aniversari


Botifarrada


El Punt – El 9

AVUI PODEU  COMPRAR EL PUNT  I LLEGIREU EL REPORTATGE DEL NOSTRE CLUB

 

cliqueu per anar  a l’article

 

 

EL PUNT-EL9