Aleví A 10-11


Campions de Catalunya i d’Espanya

Ja no es pot demanar mes. Després d’una temporada impresionant, el nostre equip ha posat la cirereta al pastís guanyant de forma incontestable el campionat d’espanya. Moltes felicitats a tots   els jugadors i us hem de donar les grácies per haver pogut viure amb vosaltres aquesta experiencia inolvidable.

 

Hem rebut moltes felicitacions de molta gent diversa (jugadors, entrenadors i pares del nostre i d’altres clubs) i es que després de guanyar els campionats de Catalunya i d’espanya de la forma en que ho heu fet, sou l’admiració de molta gent de casa nostra i de fora.

 

Per completar l’estadistica de l’anterior article us poso la del campionat d’espanya:

 

Partits………………5 tots guanyats

 

Gols en contra…..0

 

Gols a favor……..35 (Genís-13 ,Nil-8 ,Jordi-5, Oriol-5, Arnau-3, Alex-1)


Campions d’Espanya

Ja està aquí! L’equip d’Aleví A del Centre d’Esports Arenys de Munt ha assolit el màxim de la seva categoria amb aquest títol. El domini de l’equip va ser espectacular, no els hi van marcar ni un gol! mantenint la porteria de l’Arenys de Munt a 0.

 

L’enfrontament en la final va ser novament amb el Sant Cugat, igual que va passar en el Campionat de Catalunya. En aquest cas també l’Arenys de Munt va mantenir la seva porteria a 0 i va marcar al rival 4 gols en la primera part quedant aquest marcador fins al final del partit.

 

L’afició va estar entregada amb cor, ànima, mans i veu la qual es va fer sentir ben forta animant als nostres jugadors.

 

Desitgem per aquest equip èxit en el seu recorregut que de segur donarà a parlar més vegades d’assolir noves fites esportives

 

PREMEU AQUI PER VEURE MÉS FOTOGRAFIES


Som Campions de Catalunya

Hem de felicitar a aquests jugadors pel trionf aconseguit, que representa una de les pàgines més glorioses de la història del nostre club. Aquesta història, la de l’equip, va començar fa molt temps i des de llavors han passat moltes coses. El que ara recullen aquests nanos és el resultat de l’esforç del dia a dia de tots aquest anys. Ells ens demostren que l’èxit fàcil no existeix. No s’aconsegueix l’èxit de veritat d’avui per demà. S’ha de plantar la llavor i esperar amb paciència que vagi creixent. Aquest equip ha anat fent-se gran gràcies a l’esforç constant i humil dels seus jugadors sense que els importés si feia fret o calor, si la pista era de ciment o de terratzo… . . El que es pensi que des del començament d’aquesta història l’equip guanyava com ho fa ara, va totalment errat. Al llarc d’aquest camí s’han guanyat partits però també se’n han perdut molts, s’ha rigut però també s’ha plorat, s’ha passat per grans satisfaccions, però també s’han tingut desenganys. A pesar dels seus 14 anys crec que poden ser un exemple a seguir, no solament pels jugadors més petits del club sinó fins i tot pels que són més grans que ells.

 

El fet d’arrivar fins aquí és mèrit seu però també hi han tingut a veure una política de club competitiva i per descomptat els seus entrenadors: Jaume Comajoan, Carles Colomer, Willy Rodríguez, Joan Cusachs, Ferran Puig, Eduard García i Raul Carrera. Sense ells no haguessin pogut arrivar fins aquí.

 

A continuació exposo algunes de les dades d’aquesta temporada impresionant que tan de bo poguéssim arrodonir amb el campionat d’Espanya el proper 15 de Maig. Per intentar-ho no quedarà.

 

FASE PRÈVIA: Es van disputar 10 partits, tots resolts amb victòria al nostre favor i amb 102 gols a favor i 5 en contra.

 

ELIMINATÒRIES: Van ser a doble partit amb l’Andorra. Dos partits guanyats, 18 gols a favor i cap en contra.

 

FASE PREFERENT: Es van disputar 14 partits dels quals es van guanyar tots amb un acumulat total de 100 gols a favor i només 12 en contra.

 

CAMPIONATS: S’han jugat un total de 5 partits dels quals se n’han guanyat 4 i empatat 1. Hem fet un total de 18 gols (Jordi-5, Arnau-2, Nil-1, Genís-9, Oriol-1,Alex-0) i només n’hem rebut 2 en contra.

 

RESUM DE LA TEMPORADA: Han jugat 31 partits oficials, dels quals 30 han estat guanyats i 1 empatat. S’han fet un total de 238 gols a favor i n’hem encaixat 19.

 

FELICITATS I TANT DE BO EL DIA 15 DE MAIG POGUEM ENGRANDIR ENCARA MÉS AQUEST RESUM DE LA TEMPORADA AMB EL CAMPIONAT D’ESPANYA. FORÇA ARENYS ¡!!!!!!!!!!!!!!!!