Els Campionats de Catalunya de les categories Aleví, Infantil, Juvenil, Júnior i Fem17 corresponents al curs passat s’havien traslladat al cap de setmana de l’11 al 13 de setembre, però els protocols que exigeixen les autoritats sanitàries per celebrar-los amb seguretat finalment no ho han permès.

La decisió es va prendre al constatar que no hi havia temps suficient per implementar els protocols que recullen les mesures per les que es regiran les competicions de les 11 disciplines de la FCP durant la fase de represa per la pandèmia del Covid-19 i que segueixen les directrius de les autoritats sanitàries, en concret les del Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives aprovat pel Comitè Tècnic del pla PROCICAT. els ajuntaments de les localitats amb les que s’havia negociat celebrar els campionats tampoc podien assegurar el seu vistiplau i suport amb la cessió de l’ús de les instal·lacions fins a disposar de totes les autoritzacions administratives i garanties d’higiene i seguretat sanitària. I malgrat que amb la celebració dels Campionats de Catalunya de d’hoquei patins de base la FCP intentava tancar la temporada anterior a les pistes i normalitzar la represa progressiva de l’activitat esportiva, finalment les condicions no ho han permès.

Tanmateix, malgrat la situació generada pel Covid-19, dels de la FCP i el Comitè Català d’Hoquei Patins (CCHP) es segueix treballant per a la represa de l’activitat de les competicions 2020-2021 a partir del mes d’octubre amb la voluntat i responsabilitat de garantir la màxima qualitat i seguretat per a tothom.